Mongolse disco
Door: Daniela Niderost
Blijf op de hoogte en volg Daniela
08 September 2013 | Mongolië, Murun-kuren
Bata stelt voor, elders door te gaan. Hij zamelt geld in om drank in te kopen. Even later proppen we ons met 7 man/vrouw in een taxi om 10 min. later uit te stappen voor een aftans ogend hotel van de ouders van een van de meiden. We gaan naar de 'hotelbar' waar Bata even later binnenkomt vallen met Vodka, bier en fris. De rondjes gaan door en als we tegen 2.00h de tent verlaten ben ik echt bezopen, alles draait. Iemand brengt ons thuis, ik wankel in het donker naar mijn bed, trek mijn schoenen en mijn broek uit en val onmiddellijk in slaap.
Veels te vroeg word ik wakker gemaakt door Bata. Het is 8.20h en om 9.00h komt mijn chauffeur voor de terugtocht naar Ulaan Baatar. Ik heb een kater, dat is lang geleden! ...
18 September 2013 - 17:23
Birke:
Haha! Goed verhaal! Ook nog nieuwe danspassen rijker? -
18 September 2013 - 17:47
Annique:
Haha leuk! -
18 September 2013 - 18:30
Marjo:
Kun je ook lekker mediteren op die wodka?
Boeiend om je verslagen weer te lezen.
Geniet verder :-)
19 September 2013 - 22:26
Maarten Wiersma:
Oei dat was ffff schrikken, die kater.
Veel plezier nog en groeten uit Lucca,
Maarten. -
22 September 2013 - 16:16
Trudy:
Gave verhalen, je schrijft heerlijk, ik zie het zo voor me! Daniela aan de Vodka ;-) Waarschijnlijk de enige manier om jou rustig te krijgen ;-) Als je weer eens loopt te stressen op het werk, zal ik een glaasje te voor schijn halen.