Kirgizie
Door: Daniela Niderost
Blijf op de hoogte en volg Daniela
11 Augustus 2013 | Kyrgizië, Bisjkek
Op de terugweg verblijven we dan nog een paar dagen aan ht Yssikulmeer, het op een na grootjes bergmeer ter wereld. Het heeft zilt water en bevriest daarom nooit. Lekkere zwemtemperatuur en echte zandstrandjes. Dus nog even echt vakantie voor het primitievere reisgedeelte in Mongolie begint.
Helaas kan ik hier mijn foto's niet omzetten en downloaden, dus beelden van mijn reis houden jullie nog tegoed.
11 Augustus 2013 - 09:00
Marjo:
Ha Daniela,
Fijn je verslag te ontvangen. Zo te lezen is Nederland al ver weg voor je en zit je helemaal in de ervaring daar.
Geniet ervan en ik kijk uit naar je volgende verslag.
En ben heeeel benieuwd naar je foto's.
Lieve groet Marjo -
11 Augustus 2013 - 10:13
Jan Hermanns:
Daniela,
Jammer dat we nog niet kunnen meegenieten dmv je foto's. Je verslag leest lekker weg en ik heb de sterke indruk dat het is en verder ook blijft wat je ervan verwachtte. Veel plezier en ga straks zeker mee genieten van jouw foto's.
vr gr
Jan -
11 Augustus 2013 - 10:48
Leontine:
Hoi Daniëla,
Heel veel plezier tijdens je reis. gr Leontine
11 Augustus 2013 - 12:57
Natasja:
Eindelijk het eerste berichtje! Was al zo benieuwd! Fijn iets van je te horen!
Wat leuk dat je je eigen ladygids mee op pad hebt.
Benieuwd naar je foto's straks. En geniet van al deze mooie ervaringen!
Groetjes
Natasja -
11 Augustus 2013 - 21:16
Lisa Wieland-hartmann Switzerland:
Hoi Daniela
bei einem besuch in einem malanser künstlergarten hat mir susanne von deinem neusten abenteuer erzählt...leider verstehe ich kaum ein wort deiner neuer "heimatsprache".
wie komme ich an deine reiseberichte im "bündner dütsch".....?
ansonsten wünsche ich dir erlebnisreiche und spannende wochen!!!
alles guati und mit ama liaba gruass us der bündner herrschaft
lisa -
12 Augustus 2013 - 08:48
Carla:
Fijn om te zien dat je het zo naar je zin hebt!!! en geweldige ervaringen, genieten, ook om ze te lezen!!! veel reisplezier!Groetjes Carla -
12 Augustus 2013 - 12:43
Wido:
"Een behandeling ondergaan in een oud Sovjet sanatorium". MMmm, nou ben ik toch erg benieuwd naar het verhaal en de foto's.
Leuk om te horen van jullie. Veel plezier.
Wido -
12 Augustus 2013 - 15:23
Ellen:
Jammer dat de oude mannetjes niet meer in het sanatorium waren, maar wel mooi dat je daar terecht kon! Ben heel benieuwd naar deze en de andere foto's en natuurlijke alle verhalen! Nog heel veel plezier met heel veel mooie ervaringen (en foto's)!
Groetjes Ellen -
16 Augustus 2013 - 17:05